Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1180
Comentează add

România nu are şi nu va avea probleme cu asigurarea necesarului de gaze naturale, chiar dacă în zilele geroase a crescut consumul - susţin reprezentanţii ANRE.

România "nu are şi nu va avea probleme cu asigurarea necesarului de gaze"

radiojurnal

Foto: energielive.ro.

România nu are şi nu va avea probleme cu asigurarea necesarului de gaze naturale, chiar dacă în zilele geroase a crescut consumul - susţin reprezentanţii Agenţiei de Reglementare în domeniul Energiei.

Consumul mediu pe timp de iarnă - atât cel industrial, cât şi cel din gospodării - este de aproximativ 50 de milioane de metri cubi pe zi.

Pe lângă producţia internă şi importuri, România are în rezervoare subterane o rezervă de 1 miliard şi jumătate de metri cubi de gaze, astfel că nu există nici un motiv de îngrijorare în privinţa acoperirii necesarului - se arată într-o comunicare transmisă Radio România Actualităţi de directorul de comunicare al ANRE, Marius Vladu.

Ministrul energiei, Victor Grigorescu, vorbea recent de un consum-record de apropae 62 de milioane de metri cubi şi că vârful ar putea fi atins astăzi.

El a dat asigurări că dacă gerul se accentuează, autorităţile sunt pregătite să facă şi alte manevre tehnice care să menţină stabilitate în sistem.
 


Etichete alimentare cu gaze naturaleconsum ridicat de gazefrigministrul energiei victor vlad grigorescuAgenţia de Reglementare în domeniul Energiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live