Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Februarie 2020
Vizualizari: 700
Comentează add

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a precizat, pentru RRA, că deocamdată nu este niciun motiv de îngrijorare pentru populaţie.

România: Măsuri sporite pentru combaterea răspândirii coronavirusului

radiojurnal

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat. Foto: Arhivă.

La noi în ţară au fost sporite măsurile stricte pentru combaterea răspândirii noului virus, în special în locurile mai aglomerate, şi până acum nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a precizat, pentru Radio România Actualităţi, că deocamdată nu este niciun motiv de îngrijorare pentru populaţie.


Raed Arafat: La acest moment, nimeni nu trebuie să se panicheze. Pentru populație, cel mai important lucru este ca și la gripă normală: măsurile de igienă - spălatul pe mâini foarte des, purtarea măștii, mai ales la cei care sunt cu viroză sau care au vreun simptom să poarte o mască, ca să îi protejeze pe cei din jurul lor.


Realizator: Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" este dotat cu toate kiturile necesare diagosticării rapide a infecţiilor de acest tip.

Şi la Aeroportul Internaţional Otopeni s-au luat măsuri speciale: zonele cu fluxuri de pasageri sunt dezinfectate o dată la patru ore, iar la terminalul de sosiri internaţionale au fost montate dispozitive cu gel dezinfectant pentru mâini.


Etichete romaniacoronaviruscombatereraed arafatgripamasuri de igienaaeroportul otopeni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live