Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Aprilie 2018
Vizualizari: 269
Comentează add

România susţine parcursul european al R. Moldova, inclusiv prin proiecte de sprijin şi asistenţă în domeniul militar, afirmă secretarul de stat în Min. Apărării, Mircea Dușa.

România îşi reafirmă susţinerea pentru parcursul european al R. Moldova

radiojurnal

Mircea Duşa. Foto: rador.ro.

România susţine parcursul european al Republicii Moldova, inclusiv prin proiecte de sprijin şi asistenţă în domeniul militar, afirmă secretarul de stat în Ministerul Apărării, Mircea Duşa.

El a avut la Bucureşti o întâlnire cu omologul său de la Chişinău, Dumitru Mânzărari, cu prilejul reuniunii Comisiei mixte româno-moldovene şi a unei noi runde a dialogului strategic bilateral din domeniul apărării.

Cei doi au analizat situaţia de securitate la nivel regional şi perspectivele cooperării Republicii Moldova cu Uniunea Europeană şi NATO.

Mircea Duşa a precizat că România a crescut numărul de locuri alocat personalului din Republica Moldova la diferite cursuri şi specializari în instituţiile de învăţământ militar din ţara noastra, printre domeniile noi de pregatire urmând să se regăsească şi medicina militară.

Dumitru Mânzărari a mulţumit, la rândul său, pentru sprijinul constant oferit de ţara noastră şi a reafirmat angajamentul de a continua eforturile de modernizare a armatei.


Etichete Româniaparcurs europeanMoldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live