Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

13 Decembrie 2013
Vizualizari: 1664
Comentează add

Naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie mare, 21-17 în faţa Ungariei, o formaţie susţinută frenetic de peste 4000 de fani.

România învinge Ungaria la CM de handbal feminin din Serbia România învinge Ungaria la CM de handbal feminin din Serbia - Conține audio

bogdan-predescu

Handbal: România - Ungaria. Foto: Bogdan Predescu.

Într-o atmosferă superbă, în faţa celor aproximativ 1000 de suporteri veniţi din ţară la Novi Sad, naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie mare, 21-17 în faţa Ungariei, o formaţie susţinută frenetic de peste 4000 de fani.

Antrenorul Gheorghe Tadici a pregătit foarte bine jocul cu Ungaria, iar acest lucru s-a văzut în teren încă din prima repriză când am avut o apărare de fier, însă cu multe ratări în faza ofensivă.

Naţionala maghiară a condus la pauză cu 10-8, însă în partea a doua nu a mai ţinut ritmul impus de Brădeanu şi compania.

Cu o Paula Ungureanu în zi de graţie, România a revenit în repriza secundă şi pe final s-a detaşat la 4 goluri, o diferenţă pe care a menţinut-o până la ultimul fluier.

În clasamentul grupei Germania se află pe primul loc cu 8 puncte după succesul de joi 26-20 cu Tunisia, în timp ce România a urcat pe locul secund cu 6 puncte la egalitate cu Ungaria, dar cu victorie directă asupra echipei maghiare.

Foto: România - Ungaria. Sursa: Bogdan Predescu.

Totul se va decide însă în ultima rundă, programată vineri la Novi Sad, în care de la ora 18.00 se joacă meciul dintre Ungaria şi Germania, urmat de partida România – Cehia (ora 20.15).

Radio România Actualităţi va transmite în direct a doua repriză a meciului dintre România şi Cehia începând cu ora 21.05.

Adversarii din optimi vin din grupa C de la Zrenjanin acolo unde vineri se decide totul în partidele Angola – Spania şi Norvegia – Polonia.

Rezultate consemnate joi la CM din Serbia.

Grupa C: Spania – Paraguay 29-9, Polonia – Argentina 31-17 şi Norvegia – Angola 26-21.

Grupa D: Cehia – Australia 34-10, Germania – Tunisia 26-20 şi România – Ungaria 21-17.

Audio: Portarul echipei României – Paula Ungureanu după meciul de joi cu Ungaria.


 


Etichete handbalSerbiaRomâniaUngariafemininCMNovi SadCehiaGermania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live