Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

6 Octombrie 2015
Vizualizari: 924
Comentează add

Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen discută astăzi despre impactul economic al unei potenţiale aderări.

România "îndeplineşte în totalitate criteriile Schengen"

carmen-gavrila

Foto: observatoreuropean.radioromania.ro.

Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen va discuta astazi activitatea poliţiştilor de frontieră si va analiza expuneri ale reprezentanţilor mediului economic privind impactul aderării României la Spaţiul Schengen asupra comertului dintre România şi statele membre si asupra investiţiilor.

Conferinta "Aderarea României la Spaţiul Schengen – 2015" urmăreşte să readucă în atenţia publică si a factorilor de decizie la nivelul statelor membre UE, rolul României în asigurarea securităţii frontierei de Est a Uniunii Europene.

Membrii Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen au facut ieri o vizita la Centrul de Supraveghere şi Control al Trecerii Frontierei din cadrul Aeroportului Bucureşti şi la Centrul Operaţional de Coordonare al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.

Concluzia parlamentarilor a fost ca România îndeplineşte în totalitate criteriile Schengen şi participă cu succes la misiunile externe FRONTEX, mai ales că un număr semnificativ de poliţişti de frontieră români fac parte din echipele de control multinaţionale. 


Etichete aderarea la spaţiuil SchengenRomâniaComisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatuluicriteriiaeroportul Otopenidiscuţii asupra impactului economic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live