Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Martie 2017
Vizualizari: 859
Comentează add

România dispune de bani, dar autorităţile nu ştiu să-i folosească, a afirmat, astăzi, la Tulcea, premierul Sorin Grindeanu, la o întâlnire cu primarii.

România dispune de bani, "dar autorităţile nu ştiu să-i folosească"

radiojurnal

 Premierul Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro.

România dispune de bani, dar autorităţile nu ştiu să-i folosească, a afirmat, astăzi, la Tulcea, premierul Sorin Grindeanu, la o întâlnire cu primarii.

Şeful guvernului a susţinut că multe proiecte finanţate din fonduri europene sunt oprite de proceduri inutile şi a anunţat o clarificare a cadrului legal pentru investiţiile strategice, care ar putea scurta multe termene înainte de execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

Sorin Grindeanu: "Pe transporturi, pe energie şi pe apărare, unde discutăm de bani foarte mulţi, care şi în momentul ăsta, dacă vreţi să discutăm de transporturi, sunt, doar că noi nu suntem în stare să-i cheltuim.

"În Timiş, fiind Autostrada de la Nădlac, care ar trebui să vină până la Constanţa, se dublează costurile unui lot din ăsta de autostradă de ce? Că trebuie să facem un culoar pentru urşi. Eu vă spun că acolo noi nu avem urşi în Timiş".

Şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, tot la Tulcea, ieri, că Legea privind achiziţiile strategice ar putea fi dezbătută în Parlament în termen de o lună.

El a precizat că una dintre primele investiţii ce s-ar putea realiza printr-o procedură simplificată de achiziţii ar putea fi Podul peste Dunăre, care să lege judeţele Tulcea şi Brăila.


Etichete premierul Sorin Grindeanufonduri europeneautoritati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live