Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

13 Mai 2015
Vizualizari: 975
Comentează add

România a înregistrat o creştere economică de 4,2 procente în primul trimestru al acestui an față de primul trimestru din 2014, potrivit INS.

România, creștere economică de 4,2 la sută

angela-matei

Foto: Arhivă.  

România a înregistrat o creştere economică de peste 4 procente în primul trimestru al acestui an - a anunţat astăzi Institutul Naţional de Statistică.

Comparativ cu acelaşi trimestru al anului trecut, economia a crescut cu 4,2 procente.

INS a anunţat astăzi o creştere semnificativă şi în domeniul construcţiilor, în primele trei luni ale acestui an, lucrările în construcţii au fost mai mari cu peste 10 procente, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Premierul Victor Ponta a spus că se aştepta ca economia să continue sa meargă în această directie pozitivă.  

"Am o zi foarte bună, sper să rămână aşa, pentru că, totuşi, 4,2 creştere economică, trimestrul I, faţă de trimestrul I din 2014, este mult peste ceea ce ne aşteptam, ca să fiu sincer, şi cred că mergem în continuare în direcţia bună", a afirmat Victor Ponta. 


Etichete creștere economicăInstitutul Naţional de Statisticăcreştere semnificativă şi în domeniul construcţiilorVictor Ponta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live