Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

2 Martie 2019
Vizualizari: 493
Comentează add

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că România asigură cu succes preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

România ”asigură cu succes preşedinţia Consiliului Uniunii Europene”

mario-balint

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că România asigură cu succes preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi că acest lucru este confirmat şi de oficialii europeni.

Pentru a-şi susţine afirmaţia, preşedintele PSD a precizat că, într-o lună şi jumătate, guvernul de la Bucureşti a închis mai multe dosare comunitare decât preşedinţia austriacă în şase luni. Liviu Dragnea a dat şi un exemplu.

Liviu Dragnea: Nord Stream 2, un dosar extrem de delicat, cu foarte multe interese globale şi europene şi americane şi ruseşti. Ţările vest-europene, o parte, foarte interesate de această conductă; americanii nu susţin această conductă pentru că, prin această livrare de gaze, creşte influenţa economică a Rusiei în Europa, ceea ce ei consideră că, din punct de vedere strategic, este periculos.

Drepturile de copyright şi mai multe dosare. Unele au trenat. Guvernul României este foarte bine pregătit şi s-a pregătit foarte bine. Aici a avut un rol Victor Negrescu, cât a stat ministru pentru afaceri europene, şi imediat cum s-a preluat preşedinţia, au fost şi sunt foarte dedicaţi pe aceste dosare, cu specialişti pentru fiecare zonă.

Liviu Dragnea s-a aflat, astăzi, la Reşiţa, unde au avut loc alegeri pentru şefia Organizaţiei PSD Caraş-Severin, transmite corespondentul RRA Mario Balint.


Etichete liviu dragneapresedintia ue

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live