Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Septembrie 2020
Vizualizari: 713
Comentează add

Premierul spune că ţara noastră a înregistrat chiar o creştere a numărului de salariaţi şi o majorare a salariului mediu net.

"România are perspectivă de revenire economică foarte bună"

radiojurnal

Foto Agerpres

România are perspectivă de revenire economică foarte bună şi nu a fost retrogradată de agenţiile de rating în perioada crizei economice generate de coronavirus datorită credibilităţii guvernului - a spus astăzi, la Râmnicu Vâlcea, premierul Ludovic Orban.

El a subliniat că ţara noastră a înregistrat chiar o creştere a numărului de salariaţi şi o majorare a salariului mediu net.


Ludovic Orban: Este printre economiile care a dovedit cea mai bună rezilienţă, suntem pe locul 3 pe plan european în fruntea clasamentului ca şi contracţie economică, doar două ţări sunt cu o contracţie economică mai mică decât România în primul semestru, avem o contracţie de 3,9. Şi în privinţa deficitelor România este printre ţările care au avut cea mai mică creştere a deficitului bugetar. Din punct de vedere al locurilor de muncă, pot să vă spun că la 1 septembrie aveam angajaţi cu contract de muncă mai mulţi decât la 1 ianuarie, înainte de criza economică provocată de pandemie.

(RS)


Etichete ludovic orbanramnicu valceacoronaviruseconomie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live