Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

21 Iulie 2011
Vizualizari: 3445
Comentează add

Locuitorii din Chişinău, Cahul, Tighina şi alte câteva oraşe din Republica Moldova pot asculta emisiuni Radio România preluate de Arena FM.

România Actualităţi, preluat de Arena FM din R. Moldova

razvan-stancu

Portalul Arena.md.

Postul de muzică şi informaţii Arena FM este lansat oficial astăzi în noua formulă rezultată prin parteneriatul cu Societatea Română de Radiodifuziune.

Arena FM poate fi ascultat şi online pe portalul Arena.md. Radioul din Republica Moldova emite 24 de ore din 24 şi deţine o reţea de frecvenţe care acoperă o mare parte din teritoriul ţării.

Potrivit unui comunicat al Radio România, o parte a emisiunilor difuzate de ArenaFM sunt preluări ale posturilor radioului public din România, în baza unui parteneriat încheiat în august 2010.

Comunicatul Radio România

Astfel, Arena FM retransmite emisiuni informative de la Radio România Actualităţi, printre care "Jurnalul de Prânz" şi "Jurnalul de Seară".

Oportunitate

Arena FM poate fi ascultat în R. Moldova pe următoarele frecvenţe:
  • Chişinău: 89,6
  • Ungheni: 93,8
  • Tighina: 106,1
  • Cahul: 93,3
  • Edineţ 104,6
  • Briceni: 102,6
  • Drochia: 93,8

În comunicatul amintit, se arată că Societatea Română de Radiodifuziune a identificat oportunitatea unui proiect editorial adresat ascultătorilor din Republica Moldova "prin implicarea SRR în lansarea şi dezvoltarea unui post de radio - Arena FM".

Potrivit SRR, la lansarea oficială de astăzi participă Preşedintele Director General al Radio România, András István Demeter, o parte a membrilor Consiliului de Administraţie al SRR, precum şi specialişti ai radioului public.

Acest proiect răspunde strategiei postului public de radio din România de a oferi programe şi conţinuturi radiofonice pentru audienţa din Republica Moldova în scopul "promovării valorilor culturale autentice româneşti", se mai arată în comunicat.


Etichete Radio ChișinăuArena FMradioSRRRadio RomâniaAndras Istvan DemeterRepublica Moldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live