Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

19 Noiembrie 2018
Vizualizari: 634
Comentează add

Opt medalii au câștigat luptătorii români la Mondialele U23 organizate în București, niciuna de aur însă.

România, 8 medalii la Mondialele de lupte U23

gabriel-bucur

Sursa foto: F.R. de Lupte

Duminică, în ultima zi a Campionatelor Mondiale de lupte pentru sportivii sub 23 de ani care s-au desfășurat în Sala Polivalentă din Capitală, lotul României a mai obținut două medalii, prin Maxim Vasilioglo și Nikolai Okhlopkov.

Maxim Vasilioglo a luat argintul, după ce a fost învins de georgianul Avtandil Kenceadze în finala categoriei 74 de kilograme de la lupte libere, stil la care Nikolai Okhlopkov a luat, câteva minute mai devreme, bronzul, la 61 de kilograme.

Per total, luptătorii „tricolori” au încheiat competiția cu trei medalii de argint și cinci de bronz, peste obiectivul propus de federația națională de profil, care anticipa minimum două podiumuri pentru sportivii români.

Pe lângă Vasilioglo, au ieșit vicecampioni mondiali și Nicu Ojog, la greco-romane, categoria 82 de kilograme, și Alexandra Anghel, la categoria 72 de kilograme. Medalii de bronz au luat Okhlopkov, Mihai Radu Mihuț, la greco-romane, 63 de kilograme, Ștefania Priceputu, la 50 de kilograme, Andreea Ana, la 53 de kilograme și Omaraskhab Nazhmudinov, la lupte libere, 79 de kilograme.

Țara noastră a fost prezentă la Campionatele Mondiale de lupte pentru sportivii sub 23 de ani, din 12-18 noiembrie, cu 30 de concurenți, câte 10 la fiecare stil, respectiv lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminine.


Etichete campionatele mondialelupteu23medalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live