Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

30 Iunie 2020
Vizualizari: 184
Comentează add

388 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost anunțate astăzi de autoritățile române, cu peste 100 mai multe decât ieri.

România: 388 de cazuri noi de infectare cu COVID-19

radio-romania-actualitati

388 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost anunțate astăzi de autoritățile române, cu peste 100 mai multe decât ieri.

Alte 17 persoane au murit în urma infectării cu coronavirus, numărul total al deceselor ajungând la 1.651.

La terapie intensivă sunt internați 205 pacienți, iar trendul crescător din ultimele zile este îngrijorător, apreciază vicepreşedintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă Dorel Săndesc.

El atrage atenția că cea mai bună protecție împotriva îmbolnăvirii o reprezintă respectarea recomandărilor specialiștilor, distanțarea socială, purtatul măștii de protecție și dezinfectarea repetată.


Dorel Săndesc: Toţi conspiraţioniştii, bolnavii de scenarită s-ar vindeca instant dacă ar vedea cu ochii lor ce înseamnă un pacient grav cu COVID internat la terapie intensivă. Aceşti pacienţi se zbat între viaţă şi moarte, în chinuri, având afectate nu doar plămânii, ci și toate organele, şi este evident că este o boală sistemică, atacă toate organele și care impune niște măsuri invazive, maximale. Este o suferinţă cumplită. Clar, singura soluţie este să convieţuim cu această boală și acest lucru e posibil doar prin respectarea acestor reguli de către comunitate.

(RS)


Etichete romaniacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live