Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Iulie 2021
Vizualizari: 190
Comentează add

Cu această ocazie, la Opera Română este organizat un eveniment aniversar, care va include expoziţii de fotografie şi de artă plastică.

România marchează 65 de ani de la aderarea la UNESCO

florin-lepadatu

Foto: cnr-unesco.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - România marchează astăzi 65 de ani de la aderarea la UNESCO.

Cu această ocazie, la Opera Română este organizat un eveniment aniversar, care va include expoziţii de fotografie şi de artă plastică, prezentarea unor minidocumentare cu obiectivele de patrimoniu UNESCO de pe teritoriul ţării noastre, precum şi un concert al Corului Madrigal.

Secretarul General al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, Madlen Şerban.


Madlen Şerban: "Astăzi, 27 iulie, este în primul rând ziua în care România a aderat la UNESCO, dar este, de altfel, și o altă aniversare în anul 2021. Este anul în care a fost înființată Comisia Națională a României pentru UNESCO, reprezentând o interfață guvernamentală între politicile mari, globale, decise de 193 de state membre și țara noastră ca stat membru. Educație, știință și cultură este în formare comunicare între aceste domenii, este intenția tuturor statelor membre de a ocupa mintea oamenilor cu creativitate, cu frumos, cu artă, cu dialog, cu toleranță, pentru ca să nu mai avem timp pentru războaie. UNESCO are logoul "Să construim pacea în mintea bărbaților și a femeilor".


Etichete unesco

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live