Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Denise Theodoru

22 Ianuarie 2011
Vizualizari: 3425
Comentează add

Emisiunea din seara aceasta, va propune un exerciţiu de admiraţie pentru constanta cu care un artist român îşi construieşte cariera chiar şi departe de ţară.

Români în lume: pianista Dana Ciocârlie Români în lume: pianista Dana Ciocârlie - Conține audio

denise-theodoru

Dana Ciocârlie.

Pianista Dana Ciocârlie trăieşte la Paris, dar se raportează constant la valorile româneşti, la muzica românească, la prietenii din România. 

Emisiunea din seara aceasta, va propune un exerciţiu de admiraţie pentru constanta cu care un artist român îşi construieşte cariera chiar şi departe de ţară. 

Aveţi ocazia de a asculta doua înregistrări  cu Dana Ciocârlie, prima din 2004, realizată la Paris şi a doua din ianuarie 2011, deci la distanţă de şapte ani, pentru a observa tenacitatea, efortul şi imaginaţia cu care pianista Dana Ciocârlie îşi gândeşte cariera profesorală, pe cea de interpret, cum evoluează pe scenele din lumea întreagă şi cum se gândeşte cu emoţie la reîntâlnirea cu publicul din România. 

Pentru ca viitorul concert al pianistei Dana Ciocârlie va avea loc în luna septembrie, pe scena Ateneului Român, în cadrul Festivalului George Enescu.


Etichete pianistăFranţaParisDana Ciocârlie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live