Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Octombrie 2018
Vizualizari: 904
Comentează add

Femeia a fost eliberată iar bărbatul în vârstă de 38 de ani, de naţionalitate română, este arestat. Alte două persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Româncă salvată de Poliţia din Catalunya de la prostituție forțată

radiojurnal

 

O româncă a fost salvată de poliţia din regiunea spaniolă Catalunya după ce a fost obligată să se prostitueze.

Femeia a fost victima unui proxenet de naţionalitate română care a fost arestat, iar corespondenta RRA, Annamaria Damian, a mai transmis că femeia a fost ameninţată cu moartea. 

Annamaria Damian: Poliţia din regiunea spaniolă Catalunya a reuşit să elibereze o româncă aflată de mai multe zile în localitatea de frontieră La Jonquera. Ea a ajuns aici din Italia, cunoscând un bărbat pe internet. La scurtă vreme după ce acesta i-a promis o relaţie sentimentală, a obligat-o să se prostitueze, ameninţând-o cu moartea.Operaţiunea de eliberare a fost iniţiată pe baza unor informaţii primite la sediul Interpol din Roma care indicau sechestrarea unei persoane cu rezidenţă în Italia. Femeia a reuşit să transmită o fotografie realizată de la fereastra locuinţei unde era reţinută şi un mesaj în care relata cum a fost sechestrată de un individ periculos care a obligat-o să exercite prostituţia.De la Roma informaţia a fost transmisă poliţiei regionale catalane, care a reuşit să intre în apartamentul respectiv. Femeia a fost eliberată iar bărbatul în vârstă de 38 de ani este arestat. Alte două persoane sunt cercetate în stare de libertate.


Etichete catalunyaspaniala jonquerainterpolproxenetprostituţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live