Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Radu Dobriţoiu

24 Iunie 2015
Vizualizari: 7098
Comentează add

Problematica mediului de afaceri într-o abordare directă la RRA; Radu Dobriţoiu în dialog cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Româniaie, Mihai Daraban.

Rolul Camerei de Comerţ şi Industrie pe scena economiei româneşti Rolul Camerei de Comerţ şi Industrie pe scena economiei româneşti - Conține audio

radu-dobritoiu

Foto: Arhivă. 

Antreprenoriatul şi dezvoltarea mediului de afaceri reprezintă motoare ale unei dezvoltări economice moderne, într-un context internaţional din ce în ce mai aspru, cu sectoare de activitate mai puţin acoperite pe plan intern. 

Nu putem avea o Românie puternică fără o economie solidă, capabilă să facă faţă mişcărilor tectonice de mai mică sau mai mare profunzime pe acest palier al motorului economic. 

Camera de Comerţ şi Industrie a României, implicarea acestei instituţii în mod pro-activ, reprezintă o soluţie pentru susţinerea dezvoltării economiei. 

Sunt Radu Dobriţoiu şi vă invit să rămâneţi alături de Radio România Actualităţi pentru un subiect de actualitate, rolul Camerei de Comerţ şi Industrie pe scena economiei Româneşti. 

La un an după preluarea mandatului, preşedintele CCIR vine la RRA pentru bilanţul sincer al acestei instituţii. Primul interviu concret despre problemele şi problematica CCIR. 

Realizator: Radu Dobriţoiu

Invitat special: preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Româniaie, Mihai Daraban

 
AUDIO:  Emisiunea "Probleme la zi".
 

Etichete probleme la ziSistemul cameral nationalmediul de afaceripredictibilitatestabilitateMihai DarabanIon MocanuCCIRMihai Savinde Camera de comerţ bilaterala România-Marea Britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live