Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Martie 2020
Vizualizari: 99
Comentează add

Rolul Armatei, după emiterea Ordonanţei militare nr. 3, este acela de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii din Sistemul naţional de apărare

Rolul Armatei, acela de a completa efortul celorlalte instituţii

florin-lepadatu

Rolul Armatei, după emiterea Ordonanţei militare nr. 3, este acela de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională alături de poliţişti, precizează joi MApN.

"Misiunile Armatei în urma emiterii Ordonanţei militare nr. 3 sunt: preluarea unor misiuni de pază şi protecţie a unor obiective şi zone care sunt stabilite prin planurile de cooperare cu forţele MAI (aceste misiuni erau îndeplinite până în prezent de forţele Jandarmeriei Române), misiuni de patrulare executate în comun cu forţele din cadrul MAI, în scopul asigurării aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în localităţi, misiuni de întărire a prezenţei în unele puncte de trecere a frontierei.


Rolul Armatei este acela de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională alături de poliţişti, astfel încât să putem contribui la tot ceea ce înseamnă creşterea eficienţei măsurilor pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19", se arată pe pagina de Facebook a MApN.

Ministerul Apărării Naţionale a acţionat cu forţe şi mijloace pentru îndeplinirea unor misiuni de sprijin pentru sistemul medical naţional (triaj epidemiologic, instalarea spitalului ROL 2, instalare de corturi de triaj în beneficiul spitalelor din ţară), încă de la început, precizează ministerul de resort.


Etichete militaricorturispital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live