Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

9 Iulie 2020
Vizualizari: 991
Comentează add

Tenismanul Roger Federer (39 de ani) a declarat, într-un interviu pentru Zeit Magazin, că se pregătește pentru momentul retragerii, pe care îl simte tot mai aproape.

Roger Federer se gândește la retragere

ciprian-bolan

  Foto: facebook.com/Federer

„Momentul retragerii se apropie şi ştiu că îmi va lipsi circuitul. Ar fi fost uşor să mă retrag acum, dar vreau să-mi ofer în continuare şansa de a mă bucura de tenis. Refacerea merge bine. O să-mi acord timp pentru a reveni în formă”, a spus Federer, care se recuperează după o a doua operație la genunchi.

Chiar dacă finalul carierei în circuit pare aproape, elvețianul își aduce aminte cu plăcere de primii ani ca profesionist: 

„Părinţii mei au înnebunit. Mi-au spus că, dacă voi continua să rup rachete pe teren, nu vor mai veni să mă vadă jucând, deoarece e jenant pentru ei. Am reacţionat pentru prima dată, spunându-le să plece, că nu trebuie să vină să mă vadă jucând. Şi mi-am spus că nu este posibil să continui aşa.”

Roger Federer (locul 4 ATP) a debutat în tenisul profesionist în 1998. De atunci, acesta a câștigat 20 de Grand Slam-uri, a stabilit recordul pentru numărul de săptămâni pe primul loc în clasamentul ATP: 310 și a câștigat în jur de 130 de milioane de dolari din tenis.


Etichete teniselvetiaatpfederer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live