Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

29 Octombrie 2021
Vizualizari: 323
Comentează add

Coordonatorul campaniei, medicul Valeriu Gheorghiță, consideră că explicația acestei creșteri constă în schimbarea percepției oamenilor asupra riscului de boală.

Ritmul de vaccinare a crescut mult în această săptămână

-

  Valeriu Gheorghiță, coordonator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Ritmul de vaccinare a crescut mult în această săptămână, în România administrându-se în medie peste 138.000 de doze pe zi.
 
Coordonatorul campaniei, medicul Valeriu Gheorghiță, consideră că explicația acestei creșteri constă în schimbarea percepției oamenilor asupra riscului de boală, dar și faptul că pentru accesul în anumite locuri e nevoie de certificatul verde:
 
Valeriu Gheorhiţă: Teama de îmbolnăvire și de complicațiile bolii, şi faptul că în momentul de față secțiile de terapie intensivă sunt pline cu pacienți gravi, pacienți majoritatea nevaccinaţi și că, din toate decesele care se înregistrează, peste 90% din ele sunt la persoanele nevaccinate sunt elemente foarte clare, care cred că au convins marea majoritate a oamenilor că prin vaccinare putem să reducem riscul de deces și riscul de a face o formă gravă. Şi un al doilea motiv foarte important, cu siguranță că este legat de anticiparea implementării certificatului verde digital la nivel național.
 

Etichete vaccinarevaleriu gheorghitacertificat verde(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live