Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Țențu

9 Iulie 2017
Vizualizari: 1065
Comentează add

Chris Froome a încheiat al treilea și a obținut patru secunde de bonificație.

Rigoberto Uran a câștigat etapa regină din acest an a Turului Franței

alex-tentu

Foto: facebook.com/letour

Rigoberto Uran a câștigat etapa regină din acest an a Turului Franței. Columbianul l-a învins la fotofiniș pe Warren Barguil, după 7 cățărări, 3 de categorie specială, întinse pe lungimea de 181 de kilometri și jumătate. În același grup cu învingătorul au sosit și primii trei clasați la general. Chris Froome a încheiat al treilea și a obținut patru secunde de bonificație. Britanicul are acum un avans de 18 secunde în fața lui Fabio Aru, și 51 de secunde în raport cu Romain Bardet.

Etapa a noua a produs 12 abandonuri. Geraint Thomas, locul secund la general la începutul zilei, a căzut pe coborâre, și-a fracturat clavicula și a abandonat. Același lucru s-a întâmplat și cu Richie Porte, australianul aflat pe poziția a cincea, văzut drept principal contracandidat al lui Froome la victoria finală. Nici francezii nu au avut o zi bună. Campionul național, Arnaud Demare, a fost exclus din cursă, după ce a depășit timpul limită de sosire.

După aproximativ 1600 de kilometri parcurși în nouă zile, rutierii se bucură astăzi de prima pauză. Caravana revine pe traseu marți, joi se intră în Pirinei, însă luptele decisive vor avea loc săptămâna viitoare în Alpi. 


Etichete Turul FranțeiCiclismRigoberto UranChris Froome

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live