Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 19 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Iulie 2019
Vizualizari: 341
Comentează add

Au fost publicate rezultatele finale ale primei sesiuni a examenului de bacalaureat, după rezolvarea contestaţiilor

Rezultatele finale ale primei sesiuni la BAC după contestaţii

radiojurnal

Ministerul Educaţiei a publicat, cu puţin timp în urmă şi cu o zi mai devreme, rezultatele finale ale primei sesiuni a examenului de bacalaureat, după rezolvarea contestaţiilor. Cei care nu au reuşit acum, mai au o şansă în cea de-a doua sesiune. Şefa Inspectoratului Şcolar General Bucureşti, Ioana Neacşu, ne spune care este calendarul examenelor.

Ioana Neacşu: Înscrierea candidaţilor în intervalul 15-19 iulie, iar în data de 26 iulie, pentru cei care susţin şi, respectiv, promovează examenele de corigenţă. Probele scrise din sesiunea a II-a, se vor desfăşura în perioada 21-26 august, în perioada 27 august- 3 septembrie se vor derula examenele de competenţe digitale şi lingvistice, rezultatele se vor afişa în 3 septembrie, vor urma contestaţiile în perioada 3-6 septembrie, cu afişarea rezultatelor finale în data de 7 septembrie.

Realizator: Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, a tuturor probelor scrise şi obţinerea notei minime 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea cel puţin a mediei 6 la examenele scrise.
 


Etichete Rezultate BACcontestatii bacalaureat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live