Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

30 Mai 2015
Vizualizari: 1195
Comentează add

Senatorul Markó Béla declară că problema relaţiilor interetnice va crea mereu probleme a căror rezolvare reprezintă, în continuare, o condiţie a stabilităţii în zonă.

Rezolvarea problemelor interetnice, "condiţie a stabilităţii în zonă"

raul-matis-targu-mures

Markó Béla. Foto: Arhivă 

Senatorul Markó Béla a declarat astăzi că problema relaţiilor interetnice va crea mereu probleme a căror rezolvare reprezintă, în continuare, o condiţie a stabilităţii în zonă. 

El a pledat pentru mai multă responsabilitate a politicienilor în acest domeniu.  
 
"Eu observ că în ultima vreme se încearcă o schimbare de mentalitate privind abordarea relaţiilor interetnice, şi anume că problemele majore din acest domeniu au fost deja rezolvate şi putem să scoatem această problemă de pe ordinea de zi.
 
"Or, după părerea mea, nu este aşa. Relaţiile interetnice vor crea din nou şi din nou noi probleme şi de aceea trebuie să fim atenţi la acest domeniu", spune  Markó Béla.  
 
Declaraţia fostului preşedinte al UDMR, Markó Béla, a fost făcută la Consiliul Reprezentanţilor Unionali de la Târgu Mureş.

Etichete Senatorul Markó Bélaproblema relaţiilor interetnicecondiţie a stabilităţii în zonăresponsabilitate a politicienilorConsiliul Reprezentanţilor Unionali de la Târgu Mureş

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live