Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Martie 2015
Vizualizari: 1051
Comentează add

Procurorii anticorupţie vor face verificări cu privire la rezilierea contractului dintre Federaţia Română de Fotbal şi fostul selecţioner Victor Piţurcă.

Rezilierea contractului FRF-Victor Piţurcă, verificată de DNA

radiojurnal

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României, Victor Piţurcă. Foto: Catrinel Oprişiu.

Procurorii anticorupţie vor face verificări cu privire la rezilierea contractului dintre Federaţia Română de Fotbal şi fostul selecţioner Victor Piţurcă. 

În cauză a fost demarată urmărirea penală in rem, adică se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei şi identificarea persoanelor responsabile de săvârşirea unor potenţiale fapte penale, după cum reiese din răspunsul formulat de DNA către redactorul nostru, Mădălina Verman. 

Potrivit sursei citate, patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a făcut plângerea pentru abuz în serviciu împotriva preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. 

Victor Piţurcă a plecat de la echipa naţională a României la jumătatea lunii octombrie a anului trecut, după ce a semnat un contract cu o echipă saudită, la conducerea căreia se află şi în prezent. 

Fostul selecţioner nu a achitat însă  despăgubiri către FRF, după rezilierea contractului. 


Etichete Federaţia Română de Fotbalfostul selecţionerVictor PiţurcăcontractreziliereDNApatronul FC Universitatea CraiovaAdrian Mititelupreşedintele FRFRăzvan Burleanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live