Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, UEFA Conference League, play-offs, meciuri tur Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Aprilie 2017
Vizualizari: 808
Comentează add

Secretarul de stat american, va cere Moscovei să renunţe să îl mai sprijine la putere pe preşedintele sirian. Putin vorbeşte despre provocări pentru preşedintele Bashar al-Assad.

Rex Tillerson face o vizită oficială în Rusia, după G7

radiojurnal

Rex Tillerson, secretarul de stat al SUA             Foto: en.wikipedia.org/wiki/Rex_Tillerson.

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, care efectuează o vizită oficială în Rusia, a primit, ieri, din partea omologilor din G7, susţinerea pentru a-i transmite Moscovei apelul de a renunţa să îl mai sprijine la putere pe preşedintele sirian Bashar al-Assad.
 
Pe de altă parte, preşedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat, ieri, că în Siria se pun la cale noi provocări cu arme chimice, care să fie puse pe seama preşedintelui Bashar al-Assad.
 
Potrivit corespondentului nostru, Alexandru Beleavschi, liderul de la Kremlin a mai afirmat că va continua să susţină regimul de la Damasc.
 
Vladimir Putin nu se va întâlni cu Rex Tillerson, acesta din urmă având în program întrevederi doar cu omologul său, Serghei Lavrov. 

Etichete Rex Tillersonvizită oficialăRusiaG7apelsprijinBashar al-Assad.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live