Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

12 Februarie 2016
Vizualizari: 903
Comentează add

96 de revoluționari au primit astăzi, certificate care le atestă calitatea de luptători cu rol determinat în Revoluţia din 1989, în baza Ordonanţei de Guvern Nr. 95.

Revoluţionarii reşiţeni, recunoscuţi oficial

mario-balint

Secretarul de stat Adrian Sanda. Foto: Mario Balint.

96 de revoluționari au primit astăzi, certificate care le atestă calitatea de luptători cu rol determinat în Revoluţia din 1989, în baza Ordonanţei de Guvern Nr. 95.

Evenimentul s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Reşiţa, certificatele fiind înmînate de către secretarul de stat Adrian Sanda, de la Secretariatul de Stat pentru problemele Revoluţionarilor.

În Caraş-Severin, sînt patru asociaţii, cu 526 de membri - eroi, urmaşi, răniţi şi luptători cu merite deosebite, din care circa 350 sînt din Reşiţa.

Reşiţa este primul oraş din teritoriu în care s-au înmînat aceste certificate.

La manifestare au fost prezenţi şi preşedintele L.O.R.D., Petrişor Balint, subprefectul judeţului Caraş-Severin, Sebastian Purec, parlamentarii PSD de Caraş-Severin - Ioan Benga, Aurel Duruţ şi Ion Mocioalcă, precum şi cei doi viceprimari ai municipiului Reşiţa, Ioan Crina şi Lucian Voina.


Etichete ReşiţarevoluționaricertificateRevoluţia din 1989secretarul de stat Adrian Sandade la Secretariatul de Stat pentru problemele Revoluţionarilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live