Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 15 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Ina Chelan

7 August 2012
Vizualizari: 1289
Comentează add

Nepotul lui Nicolae Furdui Iancu cântă black metal la Cluj; Paul Neagu, „vrăjitorul“ recuperărilor.

Revista presei locale 7 august

ina-chelan

Maternitatea din Sibiu va fi una dintre cele mai moderne din ţară... din 2013. Până atunci, mămicile care s-au grăbit să îşi aducă bebeluşii pe lume trebuie să suporte condiţiile actuale. Medicii spun că totul este sub control, dar recunosc că lucrurile ar putea fi mult mai bune, dacă ar avea şi cele aproxi­mativ 40 de saloane, în care se lucrează momentan, prin­tr-un proiect al Băncii Mon­diale, precizeaza Tribuna.

 

Ce se fac bebelusii cand cresc mari? Ziua raspunde la intrebarea: Cum evoluează muzica în familia lui Nicolae Furdui Iancu: nepotul său cântă black metal la Cluj. Deşi a moştenit din familie vocea puternică a marelui cântăreţ de muzică populară, George Furdui a ales să cânte în trupa Marchosias (black experimental metal), după numele unui demon răzbunător.

 

„In ton” cu evenimentul sportiv al verii, cotidianul constantean Cuget Liber il prezinta pe Profesorul Paul Neagu, „vrăjitorul“ recuperărilor. Printre sportivii readuşi în circuit de profesorul Paul Neagu se numără şi gimnasta Cătălina Ponor, de la care aşteptăm, astăzi, o medalie la JO londoneze. „Graţie experienţei acumulate, putem recomanda antrenamente fizioterapeutice pentru fiecare om cu probleme. Durerea e durere, nu face diferenţă dacă eşti sportiv de performanţă sau simplu cetăţean”, spune boss-ul de la Sport Forum.

 

Cautand racoarea am gasit o informatie in Servus Hunedoara: Timp de două zile, în perioada 11 şi 12 august, va avea loc un eveniment deosebit, organizat la Sarmizegetusa Ulpia Traiana unde cei prezenţi vor avea parte de muzică, parade, focuri de artificii, iar la final, vor asista la un minunat „show de laser”. Evenimentul face parte din din turneul „Pro Istoria Fest” . În turneu este inclus proiectul „Sistem şi prietenii – Cetatea Sarmizegetusa, respect pentru trecut”.


Etichete revista preseilocaleNicolea Furdui Iancurecuperariolimpiadamaternitate

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live