Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA MINUT - continuare Luni, 26 August

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Ina Chelan

6 August 2012
Vizualizari: 1099
Comentează add

Salariu de 32.000 de euro... Pe lună! Bijuterii din hârtie reciclabilă

Revista presei locale 6 august

ina-chelan

Vrancenii sunt aşteptaţi astăzi în număr mare, de Sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului, să omagieze memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru a apăra poarta Moldovei în timpul primului Război Mondial, anunta Ziarul de Vrancea. Printre alte actiuni, pentru al doilea an consecutiv, în cinstea eroilor neamului se va desfăşura maratonul „Pe aici nu se trece”. Maratonul se desfăşoară între localităţile Mărăşti şi Mărăşeşti, pe o distanţă de 46 km. La start s-a însris şi o maratonistă de 52 de ani venită tocmai din Japonia, care a alergat pană acum la 88 de maratoane din întreaga lume.

 

Ne intoarcem pe plaiurile noastre, unde ploua cu bani. In Banie. Acolo s-a inregistrat un salariu de 32.000 de euro... Pe lună! Contactat de Gazeta de Sud , deţinătorul salariului de 32.000 de euro pe lună a dorit să nu îşi dezvăluie identitatea, din motive lesne de înţeles. Managerul craiovean  controlează două firme si a spus că nu ţine banii în casă, ci îi investeşte în diverse lucruri şi sub diverse aspecte.

 

Modest dar constant castiga si ea: o clujeancă are o pasiune inedită: confecţionează accesorii din hârtie. Ziua o prezinta pe Carmen Orăşanu. Ea şi-a descoperit pasiunea de a confecţiona bijuterii din hârtie reciclabilă în urmă cu un an şi jumătate şi, deocamdată, este singurul clujean care foloseşte această metodă de artizanat. Materia primă - calendare, afişe, reviste sau pliante, inclusiv cele care i se aduc în poştă. La volumul de muncă pe care-l solicită acest hobby, se poate spune că este o meserie în toată regula.

 


Etichete revista preseilocalesalariubijuteriimaraton

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live