Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mirela Ursachi

10 Aprilie 2012
Vizualizari: 1067
Comentează add

Articole din România Liberă, Adevărul, Jurnalul Naţional şi Evenimentul Zilei.

Revista presei centrale, 10 aprilie

mirela-ursachi

Sub titlul "Ce pierde PNL din scandalul Chiliman", ROMÂNIA LIBERĂ scrie despre posibilele efecte precum şi despre reacţiile determinate de schimbarea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti.

Ziarul dă detalii şi despre posibila demisie din partid, la care Andrei Chiliman a spus că se gândeşte, şi apreciază că liberalii riscă pierderea unui "primar cu şanse sigure de realegere".

Schimbările din organizaţia bucureşteană a liberalilor sunt reflectate şi de EVENIMENTUL ZILEI.

Publicaţia prezintă atmosfera din interiorul USL, pe fondul negocierilor purtate pentru desemarea candidaţilor la locale şi dezvăluie că, prin schimbările de la nivelul conducerii PNL Bucureşti, preşedintele liberal, Crin Antonescu, ar pregăti terenul pentru - cităm: "omul său de încredere Rareş Mănescu", "trezorier al partidului.

Totodată, cotidianul aduce în atenţie şi opinia analistului Ion Cristoiu, care consideră că "liderul PNL suferă de sindromul războiului câştigat înainte de a începe".

"Băsescu îl ţine pe tuşă pe ambasadorul Olandei" - comentează JURNALUL NAŢIONAL şi adaugă că şeful statului, Traian Băsescu, refuză să primească scrisorile de acreditare ale unui ambasador al Uniunii Europene, caz despre care apreciază că nu are precedent în interiorul forului comunitar.

Autorul articolului expune cauzele acestei situaţii şi declaraţiile oficialităţilor celor două ţări pe marginea subiectului, şi face un scurt istoric al activităţii profesionale a ambasadorului desemnat al Olandei la Bucureşti.

În fine, "Spitalele din capitală, raiul pacienţilor" - susţine ADEVĂRUL şi explică: "Primăria Generală a comandat un studiu din care rezultă că, în instituţiile sanitare din subordinea sa, cei mai mulţi bolnavi o duc mai bine ca în staţiune".

Persoanele chestionate au răspuns la întrebări legate de calitatea serviciilor cadrelor medicale, de asigurarea medicamentelor de către spital sau comunicarea medic-pacient.

Acelaşi studiu relevă că personalul medical nu solicită în mod direct plată pentru serviciile efectuate.

Ziarul citează, la rândul său, părerile unor bucureşteni despre sistemul medical din capitală.    

Puteţi citi revista presei pe site-urile nostre politicaromaneasca.ro şi romania-actualitati.ro.


Etichete România LiberăAdevărulJurnalul NaţionalEvenimentul Zilei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live