Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

7 Aprilie 2022
Vizualizari: 338
Comentează add

Jens Stoltenberg a declarat înaintea acestei sesiuni că poporul ucrainean reprezintă o sursă de inspirație prin curajul și hotărârea sa.

Reuniunea ministerială de externe a NATO

oana-bala

 Sediul NATO. FOTO: www.nato.int.

Reuniunea ministerială de externe a NATO a continuat azi cu două sesiuni distincte, prima cu participarea partenerilor din Ucraina, Georgia, Uniunea Europeană, precum și din zona Asia Pacific.

Jens Stoltenberg a declarat înaintea acestei sesiuni că poporul ucrainean reprezintă o sursă de inspirație prin curajul și hotărârea sa.


Jens Stoltenberg: Invazia Rusiei în Ucraina are implicații profunde pentru securitatea europeană, însă a zguduit și întreaga ordine internațională. Prezența partenerilor noștri aici astăzi reprezintă un semn al unității noastre pentru a susține Ucraina, pentru a condamna agresiunea rusă și pentru a apăra ordinea internațională, bazată pe reguli.


Realizator: A doua sesiune va fi dedicată implicațiilor agresiunii ruse asupra Ucrainei pentru securitatea euroatlantică, iar miniștrii de externe aliați vor aproba carta acceleratorului NATO pentru inovare în domeniul apărării. România este reprezentată la reuniunea de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu.


Etichete natojens stoltenbergucrainarusiaasiainvaziebogdan aurescu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live