Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

13 Aprilie 2017
Vizualizari: 642
Comentează add

Comitetul Director al PBI - Organizaţia Internaţională de Cooperare a Posturilor publice de radio şi televiziune - s-a reunit la Bucureşti între 10 şi 12 aprilie.

Reuniune importantă a posturilor publice de radio şi televiziune

radio-romania

Comitet Director PBI la Radio România. Foto: Alexandru Dolea.

Comitetul Director al PBI - Organizaţia Internaţională de Cooperare a Posturilor publice de radio şi televiziune - s-a reunit la Bucureşti între 10 şi 12 aprilie.

Tema centrală de discuţii a fost stabilirea principalelor elemente ale conferinţei internaţionale a posturilor publice, care va fi organizată la toamnă de Radio România.

La invitaţia preşedintelui director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, au participat la dezbateri reprezentanţi ai unor posturi publice cunoscute în lume, precum BBC din Marea Britanie, NHK din Japonia sau ARD din Germania.

"Conferinţa din toamnă a PBI oferă membrilor săi o ocazie de a discuta despre modul în care se poate face faţă provocărilor cu care se confruntă serviciile publice de radio şi televiziune", a declarat Ovidiu Miculescu, potrivit unui comunicat de presă.
 


Etichete Comitetul Director al PBIOrganizaţia Internaţională de Cooperare a Posturilor publice de radio şi televiziuneRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live