Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Noiembrie 2019
Vizualizari: 442
Comentează add

În rândul social-democraţilor există o nemulţumire faţă de modul cum s-au implicat unii preşedinţi din organizaţiile locale.

Reuniune a liderilor PSD

radiojurnal

        Foto:arhivă

Liderii social-democraţi se reunesc, de la această oră, la Bucureşti, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului, pentru a analiza prezultatele alegerilor prezidenţiale.

În rândul social-democraţilor există o nemulţumire faţă de modul cum s-au implicat unii preşedinţi din organizaţiile locale.

Vorbim aici de mai multe filiale, între care Vrancea, Vaslui, Neamţ, judeţe considerate că, tradiţional, votează cu PSD.

Preşedintele social-democrat, Viorica Dăncilă, vrea să afle de la liderii locali ce probleme au apărut în timpul campaniei electorale şi care sunt măsurile imediate cre se au în vedere.

Ţinând cont că turul al doilea al alegerilor prezidenţiale este programat pe 24 noiembrie, social-democraţii trebuie să stabilească astăzi clar strategia pentru campania electorală.

Viorica Dăncilă doreşte cel puţin o confruntare directă cu Klaus Iohannis, contracandidatul său.

Încă de ieri, PSD a transmis o scrisoare către coordonatorul de campanie al PNL, Motreanu, prin care solicită o dezbatere cu Klaus Iohannis, o dezbatere care să fie organizată într-un cadru transparent şi cu moderatori imparţiali, însă, invitaţia a fost declinată de PNL.

Mai mult, preşedintele Klaus Iohnnis a declarat că preferă să se întâlnească cu cetăţenii pentru a le prezenta programul politic cu care doreşte să câştige un nou mandat.

Este de aşteptat ca în CExN să se discute şi despre situaţia Anei Birchall în partid, deoarece preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spunea că există o nemulţumire privind activitatea Anei Birchall la Ministerul Justiţiei.


Etichete reuniunepsdviorica dancilaalegeriana birchall

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live