Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

11 Noiembrie 2016
Vizualizari: 715
Comentează add

LinkedIn, care are peste 6 milioane de utilizatori înregistraţi în Rusia, a încălcat prevederea ca informaţiile personale ale cetăţenilor ruşi să fie stocate pe servere ruseşti.

Reţeaua de socializare pentru companii LinkedIn va fi blocată în Rusia

rador

 

O instanţă din Rusia a susţinut decizia de blocare a reţele sociale pentru companii, LinkedIn, potrivit agenţiei ruse de ştiri Interfax. Agenţia rusă pentru supravegherea comunicaţiilor, Roskomnadzor, a decis că LinkedIn, care are peste şase milioane de utilizatori înregistraţi în Rusia, a încălcat o lege care solicită ca informaţiile personale ale cetăţenilor ruşi să fie stocate numai în servere ruseşti.

Moscova susţine că legea, care a fost adoptată în 2014 dar nu a mai fost implementată anterior, are scopul de a proteja datele personale ale cetăţenilor ruşi, însă criticii o consideră un atac la adresa reţelelor de socializare, într-o ţară care a exercitat un control to mai mare asupra Internetului, în ultimii ani.

Tribunalul Districtului Tagansky din Moscova a hotărât, în august, că site-ul LinkedIn trebuie blocat, însă decizia nu a fost implementată, din cauza recursului formulat de companie.

Potrivit Interfax, recursul a fost considerat nesatisfăcător, iar decizia instanţei va fi pusă în practică, prin blocarea site-ului, în următoarea săptămână.


Etichete RoskomnadzorLinkedInMoscovaPutinreţeaserveredatepersonale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live