Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

23 Iulie 2019
Vizualizari: 511
Comentează add

În acest scop, cu avizul premierului, vor fi evaluați toți angajații din sistem. Ministrul Răzvan Cuc a spus că ar putea fi restructurate câteva sute de persoane.

Restructurări la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor

alex-lancuzov

 Foto: Arhivă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că se vor face restructurări de personal la companiile din subordine pentru creșterea performanței. În acest scop, cu avizul premierului în următoarea perioadă vor fi evaluați toți angajații din sistem. Ministrul Răzvan Cuc a spus că ar putea fi restructurate câteva sute de persoane cu activitate de birou și nu de șantier.

"Nu produc. Nu aduc valoare pentru banii pe care îi iau. Modul în care văd că se perpetuează și se plimbă hârtiile dintr-o locaţie în alta, în direcțiile dintre companii, când aud că "păi nu, că am dat-o la financiar, nu că am dat-o la juridic". Băi dar sunteţi în aceeaşi companie, ia hârtia, du-te cu ea, plimbă-te peste tot și ia-ti semnătura într-o zi nu sta să umbli trei săptămâni și să dai vina unul pe altul, de asta și reducem posturile. Și la autostrăzi era o anomalie pe un proiect gen Pitești-Sibiu, te duceai la o direcție să discuți de exproprieri, te duceai la o altă direcţie să discuţi partea de mediu, te duceai la o altă direcţie să discuţi de siguranţă, păi nu, trebuie să existe un birou care se ocupă de Pitești-Sibiu şi când te-ai dus acolo ai discutat de toate lucrurile în birou ăla, nu te plimbi prin 7 direcții,  că de asta se pierde timp prețios", susţine ministrul Răzvan Cuc.

Printre companiile cu scheme prea mari de personal, ministrul Răzvan Cuc a menționat companiile de drumuri, Tarom și Aeroportul București.


Etichete Răzvan CucTransporturirestructurăripersonal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live