Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

22 Iulie 2019
Vizualizari: 858
Comentează add

Restricții parțiale de circulație pe DN 7 -Valea Oltului

alex-lancuzov

Foto: Arhiva/ Alex Lancuzov

De astăzi, timp de aproximativ două săptămâni, vor fi impuse restricții parțiale de circulație pe DN 7 Valea Oltului, la ieșirea din stațiunea Căciulata către Brezoi.

Conduceți prudent și pe DN7 la Morărești- Dedulești, kilometrul 152, lucrări de consolidare cu restricții, trafic aglomerat în coloană. Un alt pod cu probleme este cel dintre Sebeș și Alba Iulia, podul peste Mureş de pe DN1 județul Alba intră din nou în reparații, pentru că este o zonă foarte aglomerată, intervențiile la rosturile de dilataţie se vor efectua exclusiv pe timpul nopții timp de aproximativ două luni.

În județul Brașov se reiau lucrările de asfaltare pe DN 73A dinspre Râșnov către Predeal, avem și plombări pe DN13 în zona Pădurea Bogătii, între Brașov și Sighișoara.

În Ilfov, pe centura București Sud, cozi pe kilometri buni la Domnești, dar și la Glina către Autostrada Soarelui, iar în București se menţin restricţiile parţiale în zona Piaţa Constituţiei, pe bulevardele Unirii şi Libertăţii, pentru că şi diseară este programat un concert.

 


Etichete infotraficrestrictiiValea OltuluiDN7

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live