Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

18 Mai 2013
Vizualizari: 2022
Comentează add

Ungurii sărbătoresc Rusaliile, şi ca de obicei pe timpul unor zile deosebite impun restricţii de circulaţie maşinilor de mare tonaj.

Restricţii de circulaţie pentru TIR-uri în Ungaria

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: Arhivă.

În Ungaria intră diseară în vigoare restricţii privind circulaţia TIR-urilor pe teritoriul acestei ţări, în contextul sărbătoririi Rusaliilor catolice.

Compania naţională care se ocupă de administrarea drumurilor din Ungaria a informat că circulaţia camioanelor mai grele de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul acestei ţări, începând de astăzi, de la ora locală 22.00, respectiv ora 23.00 a României şi până luni seară la aceeaşi oră, pe perioada sărbătoririi Rusaliilor.

Astfel de restricţii sunt de regulă în vigoare în Ungaria la sfârşit de săptămână şi cu ocazia diverselor sărbători, TIR-urile fiind nevoite să staţioneze în parcări până la ridicarea acestora.

Excepţii pot fi în cazul camioanelor care transportă animale vii, produse proaspete, lactate, de panificaţie, legume ori carne şi alte mărfuri perisabile.

Restricţii similare privind circulaţia camioanelor au mai fost în vigoare în ultimele luni în Ungaria, de pildă în contextul sărbătorii naţionale din 15 martie, de Paştele Catolic sau de 1 Mai.


Etichete TIRrestricţiiUngariaRusalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live