Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

30 Aprilie 2014
Vizualizari: 2460
Comentează add

Circulaţia camioanelor mai grele de 7,5 tone va fi restricţionată începând de astăzi, de la ora locală 22:00, respectiv ora 23:00 a României, până mâine seară la aceeaşi oră.

Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria de 1 mai

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: Arhivă

În Ungaria intră diseară în vigoare restricţii privind circulaţia camioanelor pe teritoriul acestei ţări, în contextul sărbătorii de 1 Mai.

Societatea care se ocupă de administrarea drumurilor din Ungaria a informat că circulaţia camioanelor mai grele de 7,5 tone va fi restricţionată începând de astăzi, de la ora locală 22:00, respectiv ora 23:00 a României, până mâine seară la aceeaşi oră, în condiţiile în care ziua de 1 Mai este nelucrătoare.

Restricţii similare sunt, de regulă, în vigoare în Ungaria cu prilejul diverselor sărbători, precum şi la sfârşit de săptămână, TIR-urile fiind nevoite să staţioneze în parcări până la ridicarea acestora.

Astfel, circulaţia camioanelor mai grele de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei şi de sâmbătă, de la ora locală 22:00, până duminică seară la aceeaşi oră.

Excepţii pot fi în cazul camioanelor care transportă animale vii, produse proaspete, lactate şi panificaţie, legume ori carne şi alte mărfuri perisabile.


Etichete Ungariacirculaţiecamioanerestricţiimarfă1 MaiTIRanimale viilegume

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live