Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Iulie 2016
Vizualizari: 1671
Comentează add

Sunt restricţii de circulaţie pe cele mai înalte şosele din ţară - Transfăgărăşan şi Transalpina, din cauza unor evenimente sportive.

Restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan şi Transalpina

radiojurnal

Transfăgărășan. Arhivă Foto: Răzvan Stancu.

Sunt restricţii de circulaţie pe cele mai înalte şosele din ţară - Transfăgărăşan şi Transalpina, din cauza unor evenimente sportive.

Circulaţia rutieră va fi închisă, între orele 11:00 şi 16:00, pe Transfăgărăşan, pe tronsonul dintre Cascada Bâlea şi Lac, unde va avea loc Turul Ciclist al Sibiului.

Potrivit organizatorilor, între orele 12:30 şi 16:00, nu se va circula nici în tunelul de la Lacul Bâlea, astfel încât accesul dinspre judeţul Argeş nu va fi permis în acest interval orar, ne informează corespondenta noastră, Carmen Vulcan.

De la ora 8:00 s-a închis şi tronsonul dintre Novaci şi Rânca de pe Transalpina, unde se desfăşoară Campionatul Naţional de Viteză Cupa Gorjului.

De la corespondentul nostru, Răzvan Stoichiţoiu, aflăm că restricţia este valabilă astăzi, până la ora 19:30 de minute, iar mâine între orele 8:00-18:00.

Sunt prevăzute în fiecare zi pauze de câte o oră - azi în intervalul orar 13:00-14:00 şi mâine între 12:00-13:00, timp în care un grup de motociclişti va organiza parade pentru promovarea şoselei Transalpina şi a zonei Rânca.


Etichete restrictii circulatietransfagarasantransalpinaevenimente sportivecascadabalea lac

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live