Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

15 August 2016
Vizualizari: 921
Comentează add

Constructorii au anunțat prelungirea programului de restricții cel puțin până la sfârșitul lunii, cu toate că ar fi trebuit să termine lucrările la 1 august.

Restricţii de circulaţie pe Defileul Jiului

ilie-pintea

Foto: Arhivă/Ilie Pintea.

Pe Defileul Jiului se circulă fără restrictii astăzi, între Târgu Jiu și Petroșani, deși pe acest tronson circulația este oprită zilnic în timpul săptămânii din cauza lucrărilor de modernizare.

Cu toate acestea, constructorii au anunțat prelungirea programului de restricții cel puțin până la sfârșitul acestei luni, cu toate că ar fi trebuit să termine lucrările de consolidare a drumului la 1 august.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, circulaţia va fi închisă în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 18:00 pentru toate categoriile de vehicule, cu excepţia autovehiculelor destinate transportului public de persoane (microbuze, autobuze), autorizate în acest sens şi a autovehiculelor cu regim prioritar, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau misiuni care au caracter de urgenţă, al căror acces va fi asigurat inclusiv în perioadele precizate.

În zilele când circulaţia este închisă pe DN 66 Bumbeşti Jiu – Petroşani, şoferii au la dispoziţie mai multe rute ocolitoare, disponibile pe site-ul CNANDR.

Pe Defileul Jiului au loc lucrări de modernizare a şoselei încă 2012, iar proiectul finanţat de statul roman prin Ministerul Transporturilor are o valoare de 150 de milioane de lei.


Etichete restricţii de circulaţieDefileul JiuluiconstructoriCNADNR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live