Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

7 Aprilie 2019
Vizualizari: 342
Comentează add

Restricţii de circulaţie în centrul Capitalei

alex-lancuzov

    Foto: Alex Lancuzov-arhivă

În centrul Capitalei sunt restricţii de circulaţie astăzi, pentru buna desfăşurare a unei curse de alergare menite să încurajeze donarea de sânge.
 
Va fi afectată şi circulaţia mijloacelor de transport în comun.
 
Startul cursei de 10 km se dă ora 9:00,iar traseul este Splaiul Independenței Piața Constituției, Bulevardul Unirii, Piața Alba Iulia și retur în Piața Constituției, unde la 11:30 este programată sosirea.
 
A doua alergare, denumită 'Cursa familiilor', are un traseu de 1,5 km, între Pod Hașdeu, Splaiul Independenței și Pod Națiunile Unite, iar plecarea este anunțată pentru ora 10:45.
 
Există și o cursă a bebelușilor care se desfășoară în cortul din Parcul Izvor, în timp ce cursa adolescenților cu o lungime de 3,5 km pornește de pe Splaiul Independenței, se ajunge la Piața Unirii și la Piața Constituției, iar sosirea este pe Bulevardul Libertății.
 
Toate arterele de pe aceste trasee vor fi închise, la fel și străzile care se intersectează cu rutele cursei.
 
Aproximativ 20 de linii de autobuze vor fi deviate, iar șoferii pot folosi rutele ocolitoare pe axul central, prin pasajul subteran de la Unirii până la Universitate sau Calea 13 Septembrie - Pasaj Basarab și Grozăvești.
 
Circulația va fi redeschisă cel mai târziu la ora 15:00, cu excepția Bulevardului Libertății, unde restricțiile durează până la ora 20:00.

Etichete infotraficrestricţii de circulaţieBucurești

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live