Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

4 Iunie 2016
Vizualizari: 1211
Comentează add

Circulaţia va fi restricţionată de la ora 10:00 pe două artere principale din zona de nord a Capitalei, unde este programat un cross.

Restricţii de circulaţie în Capitală

alex-lancuzov

 Foto: Facebook.com/ministeruldeinterne.

Circulaţia va fi restricţionată de la ora 10:00 pe două artere principale din zona de nord a Capitalei, unde este programat un cross.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite, între orele 10:00 şi 11:30, bulevardul Constantin Prezan (în zona Parcului Herăstrău) şi Şoseaua Kiseleff (între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei). Nu este singura zonă din Bucureşti cu restricţii de circulaţie.

De la ora 12:00 se extind restricţiile la Piaţa Constituţiei. unde mâine este programat un concert.

Astfel circulaţia va fi complet închis pe B-dul Libertaţii, între Calea 13 Septembrie şi B-dul Naţiunile Unite, iar pe B-dul Unirii nu se va merge pe tronsonul de la Fântâni (între Piaţa Unirii şi Palatul Parlamentului). Reluarea circulaţiei luni, 6 mai, cel mai târziu la ora 14:00.

Pe DN 1 la pasajul suprateran din zona Băneasa se lucrează şi astăzi, doar până la ora 14:00, pe sensul Ploieşti-Bucureşti, cu restricţii pe banda a 3-a.

Nu se asfaltează astăzi pe DN 1 între Ploieşti şi Câmpina şi nu sunt programate lucrări pe Valea Prahovei.

Pe DN2 încă este închis tronsonul de la intrarea în Adjud dinspre Focşani, în judeţul Vrancea.

Peste 2-3 ore drumarii estimează că vor permite circulaţia autovehiculelor de până la 7,5 tone. Până atunci, ruta ocolitore DN2 Tişiţa - DN24 Bârlad, DN 11A Podul Turcului - Adjud.

Ultima informaţie pentru transportatorii de mărfuri: timp de aşteptare de peste 60 de minute la trecerea frontierei pe la Calafat-Vidin, Giurgiu-Ruse şi Negru Vodă, în ambele sensuri de ciculaţie.

La Nădlac II sau Borş, în Vestul, ţării nu sunt probleme de fluenţă pentru transportatorii de mărfuri.


Etichete Restricţii de circulaţie în Capitalăcrossparcul herastraubaneasaploiesti campina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live