Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

12 Mai 2019
Vizualizari: 385
Comentează add

Restricții de circulație cu ocazia Semimaratonului Bucureşti

alex-lancuzov

  Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

În Capitală, zeci de străzi şi bulevarde din zona centrală se închid progresiv, în această dimineaţă, în a doua zi a Semimaratonului Bucureşti.
 
Astăzi sunt programate cursele de 10 şi 21 kilometri. Ruta pe care se aleargă este Bulevardul Libertăţii, Splaiul Independenţei, Berzei, Piaţa Victoriei, Şoseaua Kiseleff până la Arcul de Triumf, cu revenire la Piaţa Constituţiei, pe Calea Victoriei şi pe Bulevardul Naţiunile Unite. Atenţie, sunt închise şi străzile care acced în acest traseu. Restricţiile extinse se aplică pentru cursa de 21 de kilometri, din Piaţa Constituţiei se continuă alergarea pentru cel mai lung traseu, pe Bulevardul Unirii, până la Piaţa Alba Iulia, apoi pe Bulevardul Decebal,  se întoarce lângă Stadioul Arena Naţională, se continuă alergarea pe Bulevardul Basarabia spre Piaţa Alba Iulia şi traseul retur, în Piaţa Constituţiei, la sosire.
 
Se estimează ridicarea restricţiilor cel mai târziu la ora 15:00.
 
Pentru cei care vor folosi transportul în comun de suprafaţă, am numărat pestre 40 de linii de autobuze, troleibuze şi tramvaie care au trasee modificate, sau chiar suspendate, ca urmare a acestor restricţii.
 
Respectaţi indicaţiile agenţilor de la Poliţia Rutieră care dirijează ciculaţia, chiar dacă este o zi de duminică, din cauza acestor restricţii vom avea aglomeraţie pe mai multe rute ocolitoare.

Etichete infotraficrestrictiistiri BucurestiSemimaratonul Bucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live