Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Septembrie 2019
Vizualizari: 691
Comentează add

HARTA.

Restricţii de circulaţie

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

Podul Prieteniei va fi închis astăzi traficului rutier între orele 11:00 și 12:00, în vederea desfășurării semimaratonului Free Spirit Run Giurgiu - anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.


În București vor fi astăzi restricții pentru șoferi.

De la ora 19:30, circulația auto va fi oprită două ore între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței deoarece vor fi spectacole de apă și lumină.

Brigada Rutieră a Capitalei mai informează că în centru, între orele 16:00 și 20:00 va avea loc o acțiune publică de protest și de aceea traficul va fi restricționat pe o bandă de circulație între Piața Victoriei și Bulevardul Magheru.

Vizate de interdicții de circulație astăzi mai sunt străzile Ion Luca Caragiale de la ora 6:00, precum și breteaua de acces care face legătura între Calea Rahovei și strada Uranus, între orele 11:00 și 22:00.

FOTO: Restricții de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului cultural “Simfonia Apei” în Piața Unirii – Fântâni Unirii în perioada 28 - 29 septembrie. Sursa foto: bpr.politiaromana.ro/


Etichete Restricţii de circulaţiebucurestigiurgiupodul prietenieicnairsoferiprotest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live