Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

7 Octombrie 2020
Vizualizari: 515
Comentează add

Pe lista cu măsuri anti-COVID sunt și orașe și sate: Berceni,Brănești,Bragadiru,Buftea,Chiajna,Chitila,Corbeanca,Dascălu,Domnești,Măgurele,Otopeni,Popești Leordeni și Voluntari.

Restricții14zile la restaurante,cafenele și cluburi în localități din Ilfov

radio-romania-actualitati

 Foto: Adriana Tudose / RRA

Comitetul pentru Situații de Urgență al Județului Ilfov, a decis instituirea unor restricții în mai multe localități din județ, unde rata incidenței a depășit 1,5 cazuri COVID la 1.000 de locuitori.

Este vorba de închiderea restaurantelor, cafenelelor și cluburilor pentru o perioadă de 2 săptămâni, însă evaluarea situației cazurilor de COVID-19, va fi făcută periodic. O altă măsură este obligativitatea purtării măștilor în apropierea școlilor și a instituțiilor publice din județ.

Pe lista cu restricții sunt localitățile: Berceni, Brănești, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila,Corbeanca, Dascălu, Domnești, Măgurele, Otopeni, Popești Leordeni și Voluntari. 


Etichete restricții anti-covidjudețul ilfovBerceniBrăneștiBragadiruBufteaChiajnaChitilaDascăluDomneștiMăgureleOtopeniPopești Leordeni și Voluntari.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live