Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 16 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Septembrie 2019
Vizualizari: 373
Comentează add

Poliţiştii semnalează restricţii de circulaţie pe autostrada A3 Bucureşti Ploieşti. De asemenea, de la această oră, traficul este închis pe unele porţiuni din Transalpina.

Restricţii de circulaţie pe autostrada A3

radiojurnal

Arhivă Foto: Alex Lancuzov

Poliţiştii semnalează restricţii de circulaţie pe autostrada A3 Bucureşti Ploieşti. De asemenea, de la această oră, traficul este închis pe unele porţiuni din Transalpina din cauza unei competiţii sportive. Transmite comisarul de poliţie Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:

Ramona Tudor: Vă informez că din cauza unui eveniment rutier, nesoldat, din fericire, cu victime, în care au fost implicate două autovehicule, traficul rutier este restricționat pe banda a doua pe Autostrada A3, sensul Ploiești către București, la kilometrul 65, în zona localității Bărcănești din județul Prahova.

Se circulă pe prima bandă, iar valorile de trafic sunt normale. Se estimează că în cel mai scurt timp circulația să revină la normal. De asemenea, traficul va fi oprit astăzi, în intervalele orare 8:00-12:30 și 13:30-19:00, pe Drumul Național 67C Novaci-Rânca, pe Transalpina, între kilometrii 17 și 22, din județul Gorj, unde se desfășoară Campionatul de viteză în coastă Cupa Gorjului.

 

Etichete restrictiicirculatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live