Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Ianuarie 2019
Vizualizari: 297
Comentează add

Restricții de circulație în centrul Bucureştiului

radiojurnal

 

Mai multe restricţii de trafic şi pentru pietoni vor fi instituite, astăzi, în centrul Bucureştiului, între orele 15:00 şi 23:00, pentru evenimentele legate de preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Totodată, parcările din zona Ateneului vor putea fi folosite doar cu permise speciale şi invitaţii. Reprezentanta Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andra Arsintescu, face câteva precizări.

Andra Arsintescu: Se va restricţiona traficul rutier pe Străzile Benjamin Franklin, Constantin Esarcu şi Nicolae Golescu.

Totodată, se va restricţiona traficul rutier şi pietonal şi pe Strada Episcopiei, dar şi pe Calea Victoriei, pentru un interval scurt de timp.

Parcările care pot fi folosite pe perioada de desfăşurare a evenimentului cu acces exclusiv pe baza permiselor de acces şi invitaţiilor; sunt parcarea George Enescu, Sala Palatului şi Constantin Esarcu.

Totodată, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să evite pe timpul deplasărilor manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.
 


Etichete Președinția României La Consiliul UErestrictii de circulatiepreluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live