Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2021
Vizualizari: 127
Comentează add

Corespondenta RRA, la Washington, Doina Saiciuc a transmis că se vorbește de scene suprarealiste în capitala SUA.

Restricţie de circulaţie în vigoare la Washington după blocarea Congresului

radiojurnal

Foto: Arhivă.

În capitala americană a intrat în vigoare, de puțin timp restricţia de circulaţie impusă de primarul Muriel Bowser, după ce mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu, Donald Trump, au intrat cu forţa în clădirea Congresului şi au blocat sesiunea de validare a preşedintelui ales, Joe Biden

Corespondenta RRA, la Washington, Doina Saiciuc a precizat că măsura este instituită până la ora 6.00 dimineața, ora locală.

Doina Saiciuc:  Mai sunt încă, din câte văd eu, oameni pe străzi, şi sunt destul de mulţi. Vreau să reamintesc că preşedintele Biden, preşedintele ales Biden, a spus că protestele au fost de fapt o insurecţie, iar multe voci critice îi acuză pe suporterii lui Trump de terorism intern, de anarhie, chiar şi tentativă de lovitură de stat. Mulţi au vorbit de scene suprarealiste la Washington.

Corespondenta RRA, a transmis că Liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell, ar fi spus chiar că Trump se face vinovat pentru incidente și că ar vrea ca senatorii să revină la numărătoarea voturilor, chiar în această seară.


Etichete suacapitoliuwashingtondonald trumpjoe biden

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live