Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 August 2017
Vizualizari: 648
Comentează add

Reprezentanţii Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România solicită o întrevedere cu premierul Mihai Tudose.

Reprezentanții APAPR solicită o întrevedere cu premierul M. Tudose

radiojurnal

Reprezentanţii Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România solicită o întrevedere cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta rezultatele analizei făcute de către autorităţi în privinţa Pilonului I şi Pilonului II de pensii.

Asociaţia cere executivului să dea publicităţii această analiză.

Şi Autoritatea de Supraveghere Financiară a transmis un comunicat în care a reiterat că pilonul II de pensii este unul solid, cu randamente pozitive.

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, la Neptun, după şedinţa Comitetul Executiv Naţional al PSD, că Guvernul nu doreşte să desfiinţeze pensiile private obligatorii, dar a precizat că este posibil ca în viitor să fie alocaţi mai mulţi bani pentru Pilonul I, dacă se va ajunge la concluzia că acest lucru este benefic pentru români.

În prezent contribuţiile unui angajat la pensii se împart în mod egal între Pilonul I şi Pilonul II. 


Etichete Reprezentanţii Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din Româniapremierul Mihai Tudosepilonul IIasfpsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live