Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2022
Vizualizari: 193
Comentează add

Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din România arată că soluţia propusă de Guvern este adecvată şi răspunde provocărilor impuse de evoluţia costurilor cu energia.

Reprezentanți ai Companiilor de Utilităţi: Soluţia Guvernului este adecvată

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din România arată că soluţia propusă de Guvern este adecvată şi răspunde provocărilor impuse de evoluţia costurilor cu energia, în sezonul rece.

Toate companiile membre se vor conforma măsurilor dispuse de autorităţi pentru eventualele situaţii nedorite care au intervenit în implementarea mecanismului de compensare şi plafonare, precizează Federaţia.

Companiile de utilităţi susţin că au nevoie de un cadru clar cu termen de aplicare rezonabil pentru a evita orice erori care pot apărea din cauze materiale, tehnice sau din cauza timpului necesar pentru adaptarea sistemelor de facturare.

Federaţia reprezintă cele mai importante grupuri din domeniul energiei electrice şi gazelor naturale, respectiv CEZ, E.ON, Electrica, ENEL, ENGIE, Gaz Est, cu peste 24.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de circa 5,5 miliarde de euro. 


Etichete Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţiguvern(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live