Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE (emisiune conf.Legii 41) Luni, 18 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Mai 2018
Vizualizari: 632
Comentează add

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018 de la Lisabona, nu s-a calificat în marea finală de sâmbătă.

Reprezentanta României la Eurovision nu s-a calificat în finală

radiojurnal

 

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018 de la Lisabona, nu s-a calificat în marea finală de sâmbătă.

Republica Moldova, în schimb, a reuşit să treacă de semifinală.

Bogdan Cruţescu are detalii:

Reporter: Din păcate, previziunile delegaţiei României nu s-au adeverit.

Membrii trupei The Humans şi piesa Goodbye nu s-au calificat în finala de sâmbătă a concursului Euroviziunii de la Lisabona.

Păcat pentru prestaţia de excepţie a solistei Cristina Caramarcu şi munca de câteva luni a tuturor celor care au contribuit la show-ul României.

Poate că atât emoţia, cât şi mesajul piesei Goodbye nu au fost pe deplin înţelese deopotrivă de fanii Euroviziunii şi de juriu.

Din semifinala de aseară s-au calificat în finală Serbia, Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia şi Olanda.

La 100 de ani de România, nu ne rămâne decât să învăţăm din greşeli şi să-i susţinem pe reprezentanţii Moldovei în finala de sâmbătă, de la Lisabona.
 


Etichete Eurovision 2018finala. The Humans

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live