Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ilie Pintea

5 Mai 2010
Vizualizari: 7148
Comentează add

Vă invităm să descoperiţi alături de noi România de la firul ierbii, în aceeaşi manieră multimedia!

REPORTER SPECIAL

ilie-pintea

„România de la firul ierbii”  înseamnă continuarea proiectului multimedia „Reporter Special”, lansat în 2008 de programul „Obiectiv România”, ce promovează conceptul original „noi îţi arătăm ce asculţi la radio”.

Astfel, publicul are acces nu numai la reportajul radio, difuzat de Radio România Actualităţi, ci şi la articole scrise, fotografii şi conţinut video, publicate pe pagina proprie de internet, care oferă o perspectivă nouă şi completă asupra subiectelor propuse. În plus, ascultătorul poate comenta subiectul alături de reporter, prin platformele interactive oferite de site-ul proiectului şi programul radio „Obiectiv România”.

Prin tema „România de la firul ierbii”, echipa „Reporter Special” încearcă să afle în acest sezon cum se vede România de la nivelul comunităţilor mici. Refacem mai întâi ţara la nivel micro, într-un sat uitat de lume sau într-unul mai cu noroc, căruia îi analizăm problemele sau realizările şi îi redescoperim valorile şi tradiţiile. Privim apoi de acolo spre centru, încercând să analizăm România la nivel macro, să-i dăm soluţii şi idei pe care alţii nu le-au găsit. „România de la firul ierbii” face, în esenţă, radiografii ale unor comunităţi mici în lupta lor pentru supravieţuire, acestea urmând să compună la final, într-un puzzle cât mai realist, imaginea României de astăzi.


Etichete reporter specialmultimedia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live